Enter your keyword

15/08: moederdag in Antwerpen: Win een verwendagje bij David Lloyd!

15/08: moederdag in Antwerpen: Win een verwendagje bij David Lloyd!

Of ik zin had in een dagje quality-time met mijn dochter? Ja! Of ik er nood aan had? Des te meer! We gingen ‘moeder-dochteren’ bij David Lloyd Antwerp! En dat kan jij misschien straks ook…Ik hoef het Lola eigenlijk nooit te vragen, of ze zin heeft om samen op stap te gaan. Ze doet niets liever dan met ons tweetjes op uitstap gaan. Ze is dan ook een meisje-meisje: shoppen, welnessen, make-up, lekker eten en keuvelen onder de meisjes; she loves it all.  De vakantie is jammer genoeg wat atypisch. Ik wacht al een hele tijd op een opname in UZ Leuven, waardoor het moeilijk plannen is. Een vakantietripje zit er al helemaal niet in, want als de telefoon rinkelt, moet ik eigenlijk mijn valiesje kunnen inpakken en richting ziekenhuis kunnen vertrekken. Dat is niet naar Lola’s zin, dat had je wel al kunnen raden. Zij had haar vakantie liever aan een Marokkaans strand gezien, in een leuk hotel, waar ze hele dagen in het zwembad kon vertoeven. Maar helaas, soms zijn de dingen niet zoals we ze willen. Toen ik haar dus voorstelde om een mama-dochter-verwendagje te doen, sprong ze een gat in de lucht.

DAVID LLOYD

We trokken richting David Lloyd Antwerp. Ken je dat al? Wie me volgt op Instagram, zag misschien dat ik onlangs een de slaapklas Nap-ercise ging volgen. De veelbelovende slaaphype uit UK die als primeur naar ons land kwam. Die klas ging door in leisure-club David Lloyd, en ik was helemaal onder de indruk van die fitness club. Want geloof me, het is veel meer dan een fitness club! Naast fitnessen, zijn er zwembaden (binnen/buiten), is er een spa met sauna’s en bubbelbaden, zijn er tennisvelden, een kidsclub, een prachtig restaurant, en de kleedkamers an sich deden mijn mond al openvallen. Je kan er uiteraard zoals in elke fitness sporten, maar ook heel veel leuke lessen volgen, zoals yoga, pilates en meditatie (good for my body!!), aqua gym, body balance, pond fitness, boring, body balance / body combat, en zo-veel meer. Er zijn ook kampen in de vakanties voor kids. Maar daarnaast was ik ook zo onder de indruk van het enthousiasme en de gastvrijheid van de mensen die er werken.

Lola en ik mochten er afgelopen vrijdag genieten van een mama-dochterverwendag. En die was welgekomen, want ik had net een griepje achter de kiezen zitten. 

We werden heel vriendelijk onthaald door Lyn, die ons een rondleiding gaf, en ons uitgebreid vertelde wat we mochten en konden doen.

Alle faciliteiten waren de onze! Mijn lijf zou misschien niet alles aankunnen, maar dat van Lola helemaal: ze was door het dolle heen! Starten dat deden we met: of course: het zwembad! 🙂 Zowel binnen als buiten kan je zwemmen, en er gaan ook lessen door die je kan mee volgen. Aan de zwembaden is de SPA gekoppeld waar de sauna’s zich bevinden, de bubbelbaden (binnen én buiten), heerlijke warmtezetels… . Wegens privacyredenen hebben we daar geen foto’s genomen! Maar geloof ons op ons woord: het is er heerlijk!Voor Lola kon dat zwemmen gerust een hele dag duren. Op een bepaald moment hadden we het zwembad zelfs helemaal voor ons alleen. Dat noemen ze: luxe! 

Van zwemmen krijg je honger! Op naar het restaurant waar je van een ontzettend uitgebreide kaart kan eten. Voorgerecht, hoofdgerecht, en dessertjes! Gezond, slaatjes, frietjes, pizza’s: alles kan! WAUW! We love it! 

In het restaurant grenst de kids-corner, met Ipads en een speeltoren. Terwijl ik een aperohapje eet en de krant lees, vertoeft Lola daar. Hier is echt aan alles gedacht om te ontspannen, I can tell you!

Na al dat eten, moet er gesport worden, vind Lola. Wie haar een beetje kent, weet dat ze energie voor 100 heeft! In de namiddag staan geen lessen meer gepland waar we nog voor kunnen inschrijven, dus we verkennen de rest van het complex. De tennisvelden binnen zijn jammergenoeg bezet (halleluja voor mij!), want Lola wou me eens tonen hoe dat moet! Dan maar richting fitnesszaal waar Lola me als een echt pro uitlegt hoe elk toestel werkt. Dit is lachen, ik geniet om haar bezig te zien, en zij geniet om bezig te kunnen zijn. 

De Antwerpse ring en de Kennedytunnel zit vast door de regen, dus we moeten helaas rond 16u al richting huis vertrekken. But we had so much fun! Lola besluit dat ze terug komt! Om met me te tennissen, tiens! Ik frons nu al mijn wenkbrauwen. Moeder-dochter-tijd?geslaagd!

EN JIJ?

Jij kan ook moeder-dochtertijd winnen! Wat denk je ervan om ook een dagje te gaan genieten bij David Lloyd in Antwerpen ter gelegenheid van moederdag? Met je mama of je dochter? Ik mag namelijk DRIE verwenpakketten weggeven, elk ter waarde van €150!

Ik geef er EENTJE weg hier op de blog, een TWEE op Instagram, je kan dus dubbel je kans wagen!

Wat houdt je dag in?

 • Toegang tot alle faciliteiten van de David Lloyd Club Antwerpen, open van 6u30 tot 22u30 (zwembaden, studio’s, high-end fitness, wellness, restaurant, terras,)
 • Lunch of diner met:
  * prosecco (of frisdrank)
  * vitello OF carpaccio di Manzo
  * Canelloni ricotta en spinazie OF ravioli gevuld met kreeft in tomatensaus
  * Tiramisu OF tartufo nero ijs
 • voor jou én je moeder of je dochter (vrij te kiezen uiteraard wie je wil meenemen)

Wat moet je hier doen? Share deze blogpost op je facebookpagina (zet je profiel open uiteraard), tag Rue NØ en David Lloyd en gebruik de #ruenodavidlloyd, en laat ons weten waarom jouw liefste mama of liefste dochter het verdient om samen met jou die verwendag te winnen. Ik ben benieuwd!

Op mooie momenten samen!

Liefs,

E V I

Meer info vind je op: https://www.davidlloyd.be/clubs/antwerp, daar kan je al even rondsnuisteren en een kijkje nemen naar de lessen!

Met dank en Lewis PR en David Lloyd Antwerp

PS. let op davidlloyd heeft een dubbele ll als je de hashtag zet!

Check hier mijn Facebook of Instagram.

Related Posts

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.