Enter your keyword

Event Kalender

Signeer-sessies, lezingen, koffie-dates: alle data vind je hier in een handig kalenderoverzicht.

UPCOMING

STANDAARD BOEKHANDEL NIEUWPOORT

Samen met Eva signeer ik op 8 APRIL in de Standaard Boekhandel van Nieuwpoort. Kom langs en maak er een gezellig dagje aan zee van. Zien we je daar?

STANDAARD BOEKHANDEL DIESTSESTRAAT LEUVEN

Ook op 15 APRIL signeren Eva en ik samen. Dit keer zijn we te vinden in de Standaard Boekhandel op de Diestsestraat. Spring je ook even binnen?

OP DE SOFA BIJ AMARYLLIS STANDAARD BOEKHANDEL TEMSE

Op 22 april organiseert Standaard Boekhandel Temse 'dag van de letter'. Samen met Eva Daeleman, Claudia Van Avermaet, Elke Clijsters en Leen Dendievel neem ik om 16u plaats op de sofa van Amaryllis waarin we vertellen over de passie van schrijven met aansluitend een signeersessie. Stip 22 april zeker aan in je agenda!

LEZING SAMANA ZOLDER

Wat als je morgen niet meer kan doen wat je altijd deed? Wat is jouw plan B? Op 27 APRIL kan je Life On Sneakers en Plan B beleven tijdens mijn lezing in Zolder. Kom je ook?

'ON TOUR' IN DE KEMPEN

Op zaterdag 29 APRIL signeer ik mijn nieuwe boek Plan B in de Standaard Boekhandel in Oud Turnhout (11u), Mol (13u) & Geel (15u).

AFGELOPEN

LEZING ARTEMIS BRUSSEL

Samen met 4 straffe vrouwelijke ondernemers gaf ik een een lezing voor 125 vrouwen in het stadhuis van Brussel voor Artemis. Hier kan je het videoverslag bekijken.

LEZING HOUTHULST

Kom je ook naar mijn lezing in de bibliotheek van Houthulst op woensdag 19 oktober om 14u?

BOEKENBEURS

De Boekenbeurs: wat kijk ik ernaar uit jullie te ontmoeten! Ik ga er een aantal dagen signeren. Meer info volgt snel. Zie ik je daar? Liefs. Evi

STANDAARD BOEKHANDEL LEUVEN

Fijne mensen ontmoet in de Standaard Boekhandel in Leuven. Inspirerende babbels, en ik hoop op mijn beurt fijne krabbels. Opnieuw zo dankbaar dat ik Life on Sneakers kon maken.

BIBLIOTHEEK NAZARETH

De voorstelling van Life On Sneakers in een vol CC De Zwaan in Nazareth.

SIGNEERSESSIE STANDAARD BOEKHANDEL NIEUWPOORT

Op 14 mei signeer ik in de Standaard Boekhandel in Nieuwpoort. En natuurlijk heb ik ook weer koffie mee. Drink je mee?

MARKANT

Straffe verhalen, sterke mensen : Life on sneakers, een tocht door emoties. Zo omschrijft Markant mijn lezing van Life On Sneakers. Dankbaar voor de uitnodiging. Kom je ook?

FAST FORWARD SNEAKERSHOP MECHELEN

San Schueremans, @mypixiestory, heeft me gevraagd of ik naar haar sneakershop in Mechelen kom op 30 april. Dat kon ik niet weigeren. Zie ik je daar?

HOOM

Op 7 mei van 15u tot 18u nodig ik iedereen uit om koffie te drinken op de open deur dagen van Hoom Design op de Kortrijksesteenweg 154 in Sint-Martens Latem. Kom je ook?