Enter your keyword

Enjoy The Little Things

KOFFIE

procaffeinating (n.) the tendency to not start anything until you’ve had a cup of coffee.

Het zou zonder problemen mijn mantra kunnen zijn. Want koffie, da’s een geluksmomentje. Met jezelf. In de tuin, ’s morgens als de ochtendrush over is. En dan het liefst nog met de zon op je gezicht. Met vrienden en een taartje. Met familie en een hoop roddels. Koffie, da’s mijn dagelijks geluksmomentje. En dat wil ik heel graag wat vaker met jou delen.

Geniet samen van het moment.

Pauze Koffie

PAUZE-KOFFIE drink je bewust. Daarmee zet je jezelf ‘op pauze‘. Geen koffie die je snel aan het koffiemachine op het werk drinkt, of vlug bij het ontbijt voor je in de auto naar het werk springt. Nee, PAUZE-koffie, daar GENIET je van. In de zon, met iemand die je graag ziet, met een boekje. Met een stukje taart dat dan nog lekkerder smaakt. Voor PAUZE-KOFFIE heb én maak je tijd.

ONTDEK PAUZE KOFFIE
Je Verhaal Herschrijven

Het Koffie Kaffee

Niets heerlijker dan samen koffie drinken. Maar we doen het te weinig, bewust genieten van een kopje koffie én elkaar. ‘Het koffiekaffee’ geeft je de kans om voor jezelf, of samen met je vrienden of je familie een momentje rust te creëren, in een gezellige setting. Waar je bovendien creatief aan de slag kan tijdens de workshops of kan genieten van al het moois dat rondom je gebeurt. Wat denk je? Koffietje?

GA NAAR HET KOFFIEKAFFEE
Creatief Met Keramiek

de Koffiemok

Een bakje troost voor jezelf, of voor een ander? Met trots stellen we onze ‘Life on Sneakers’-mokken voor, stuks voor stuk eigen creaties, die we met het Rue NØ-team voor jou maakten.Je kan kiezen uit vier verschillende mokken, helemaal in de stijl van het boek. En waarmee we vooral hopen dat ‘dat bakje troost’ heel snel een bakje vreugde wordt! Enjoy!

BEKIJK ZE HIER
79

Cappucino's

117

Caffe Latte's

82

Expresso's

101

Machiatto's

379

Happy Moments