Enter your keyword

Wat Is Jouw Plan B?

LIFE ON SNEAKERS

“ Wat als jij morgen niet meer kunt doen wat jij altijd deed? Wat als je leven ineens op zijn kop staat?
Heb jij dan een plan B? “

Copyright Foto’s Annelies Van Hove en Wim Wyloek

1 juli 2013. De dag dat mijn leven voorgoed veranderde. Geen deadlines meer, gedaan met schouderklopjes, zelfs geen volwaardige mama meer. Het leven zoals ik het gekend had was voorbij en het ziekenhuisbed werd mijn beste vriend. Met de moed der wanhoop ging ik op zoek naar een diagnose, naar een andere invulling van mijn leven en naar een nieuwe toekomst. En die vond ik.

In Life on Sneakers neem ik je mee in mijn persoonlijk verhaal, en leid ik je in vijf hoofdstukken door de emoties van mijn tegenslag. Emoties die elk van ons ervaren wanneer het leven tegenzit. ik beschrijf onder andere de rauwheid van de onmacht, en de schoonheid van de aanvaarding. Ik reik je de ‘goesting’ aan om ook jouw verhaal, wat dat ook mag zijn, te herschrijven. Want in ieder van ons schuilt een plan B. Het verhaal, maar ook de illustraties, quotes en liedjesteksten maken het boek niet alleen de moeite waard om te lezen, maar ook om gewoon op de tafel open te laten liggen, nét omdat het zo wondermooi is.

Waking up healthy every day is a blessing, not a privilege. Don’t take it for granted.

Evi Renaux (31) studeerde journalistiek en ging na haar studies aan de slag in de marketing bij onder andere VT4, VIJFtv en Libelle. Ambitieus, klaar om haar carrière (en leven) te kneden zoals zij wou. Doorgaan tot alles perfect was. Tot haar lichaam ziek werd en haar een halt toeriep. Het begin van een lange lijdensweg, waarin wanhoop en verdriet elkaar afwisselden. Evi’s geduld werd enorm op de proef gesteld, maar haar veerkracht overwon.

Ze ontdekte gaandeweg dat een tegenslag niet noodzakelijk het einde hoeft te betekenen. Dat er schoonheid zit in het creëren van nieuwe dromen, het inslaan van andere, onverwachte paden. Ze besloot haar leven te herschrijven.

Ze herontdekte de schoonheid in kleine, alledaagse dingen. Kreeg opnieuw de slappe lach. Keek wat vaker en langer omhoog, wegdromend bij het wolkenspel. Genoot van elke kop koffie.
En vooral: ze herontdekte haar passie voor schrijven en richtte de openhartige blog Rue NØ op. Vandaag staat ze er weer, als toonbeeld van wilskracht en moed.
Met een plan B om u tegen te zeggen.

Bestel Hier Life On Sneakers