Enter your keyword

#myyesmoment

#myyesmoment

Say YES to starting the year in a positive way!  Klinkt als muziek in de oren niet? Geen voornemens die je toch niet kan halen, geen druk op jezelf, geen ‘moeten’. 

Bij het afsluiten van het jaar had ik er al over nagedacht. Hoe ik het anders kon doen in dit nieuwe jaar. Geen zware doelen meer, niet meer moeten, geen voornemens die er voor zouden zorgen dat de lat veel te hoog zou liggen. Voor mijn lijf, maar mentaal. Ik liet alles wat zonodig moest achter in 2017, en vertrok met goeie moed naar het nieuwe jaar.

Het gaat met vallen en opstaan. Die lat niet meer te hoog leggen. Dat niet altijd meer moeten. Het verschil situeert zich gelukkig in het bewust zijn er van. Daar ben ik al best blij om. Me af en toe een halt toe roepen als ik weer over schreef ga.

WAKE-UP CALL

Het was mijn favoriete merk CKS die me vorige week een kleine wake-up call geef. Toen ik bijna weer verdronk in deadlines, en to do-lijsten. Het ging als volgt: Say YES to starting the year in a positive way! Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal schuldig aan strenge voornemens. Meer sporten, meer diëten, minder drinken,… Guilty! Maar wat als je je voornemens een positieve make-over zou geven? Focus op je new me en doelen die een smile op je gezicht toveren. Of het nu is door meer te reizen, meer uitstapjes met je vriendinnen, of de perfecte feel good outfit te scoren: CKS helpt jouw#MyYesMoment grijpen. 

Ik moest even denken; naar dat doel dat een instant smile op mijn gezicht toverde. Een doel zonder te hoge lat, iets wat me vrolijk maakt zonder meer. Dus ik nam mijn befaamde A4-tje weer, en begon te schrijven. En o, god, wat zijn het er best veel. Dingen die zomaar een ‘yesmoment’ zouden zijn. Maar wat ik vooral besefte is, dat ik ze meer moet integreren in mijn leven, en enkele ‘hogelatdoelen’ moet vervangen door die ‘yesmomenten”. En dat er niets mis mee is om jezelf ook af en toe eens te verwennen, mooi te maken en te genieten van een welverdiend ‘yesmoment’. Tijd voor jezelf.

Het was de psycho-therapeute in de praktijk waar ik mijn nieuwe therapie volg die deze week ook tegen me zei: ‘Evi, hoe goed kan jij eigenlijk niets doen? Of iets voor jezelf doen? Waarom ‘moet’ jij altijd bezig zijn?’  Ze heeft overschot van gelijk. Ik ben opgegroeid in een hardwerkend gezin, dochter van een zelfstandige, en enkel op zondagnamiddag deden mijn ouders niets. De rest van de week werd er hard gewerkt, op hun werk, en thuis. Nietsdoen was niet aan de orde. Iets voor jezelf doen, daar was geen tijd voor. Maar je lichaam, en je geest heeft dat nodig. Niets doen. Jezelf verzorgen. Zo af en toe.

Dus dank je, CKS, om even op mijn weg te passeren, en me bewust te maken van heerlijke ‘yesmomenten’.

Ik koos er het volgende uit, om in de the picture te zetten, en de komende weken, maanden intens van te genieten, met de allergrootste smile: pianospelen. Of dat nu goed is, met de juiste handzetting, en of iemand het nu wil horen? Ik ga er van genieten. Want muziek werkt helend voor mij, en muziekspelen is iets waar ik van kindsaf aan zo van geniet. Dus ik nam het sinds kort weer op, en ik ga er gewoon heel hard mijn ‘yesmoment’ van maken. Ik, en de piano. En giechelen. Dat ook. Omdat ik zo kinderlijk gelukkig ben op dat moment.

IN STIJL MET CKS

En of dat in stijl mag? Of course mag dat in stijl. Ik was de voorbije krokusvakantie aan zee, en ik logeer naast CKS. Do I need to say more? Wat vinden jullie van de outfit die ik scoorde uit de ‘My Yes Moment’ Collectie? Zoek je trouwens naar een outfit die je instant happy laat voelen, dan moet je eens een kijkje gaan nemen naar deze collectie. Denk: krachtige, frisse kleuren zoals vuurrood,electric yellow & navy blue. Plissé rokken, toffe bovenstuks, heerlijke brede wijde pijpen. Love it.Ik koos voor vuurrood, en navy blue! (Did you see the pants????)

(Neem een kijkje hier voor de season opening events én 10% korting)

En dan; héél benieuwd naar hoe het met jullie gaat in 2018? Hoe loopt het? En wat zijn jouw ‘yesmomentjes’?

Liefs,

E V I

Met dank aan CKS Oostduinkerke voor de assistentie bij het kiezen van de outfit. #ckslover #cksfashion 

Related Posts

Comments (3)

  1. Hannelore
    feb 22, 2018

    Hey Evi
    Zoals steeds opnieuw een mooie en inspirerende blog ! Ik vind je outfit super; draag waar jij jou ‘yes’ in voelt en geniet van wat je graag doet !
    Mijn ‘yes-moment’ is ‘leef, geniet en maak herinneringen’. September vorig jaar werd hersenkanker vastgesteld, Ik ben uitbehandeld voor mijn hersenkanker, maar nog niet van plan om op te geven. Ik wil nog leven en zoveel mogelijk mooie momenten beleven met mooie mensen. Simpelweg: leef, genieten en maak herinneringen. Dat zijn mijn yes-momenten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.