Enter your keyword

Vond of startte jij je plan B door ‘Life on sneakers’?

Vond of startte jij je plan B door ‘Life on sneakers’?

Ze bestaan! Ontroerend mooie verhalen van mensen die gestart zijn aan een nieuw begin nadat ze de laatste pagina van mijn boek hebben gelezen. Ik sta ervan versteld. Echt waar. Ik vertelde het hier al en ik zal het waarschijnlijk nog honderd keer vertellen. Ik ben zo onder de indruk van wat ‘Life on sneakers’ heeft teweeggebracht. De honderden, nee, bijna duizend mails die ik kreeg. Ik sta er vast nog honderd ‘te beantwoorden’ achter. Shame on me, ik weet het. Maar ik lees ze wel allemaal. Eén voor één. Alle brieven, alle mooie kaartjes. Ze belanden in een mooie doos in mijn ‘kot’. Ik koester ze!

Ik had ook nooit kunnen dromen dat het jullie in ‘gang’ zou zetten. Dat het überhaupt iets in gang zou zetten. Bij iemand. Dat mijn plan B-vraag jullie zou doen nadenken. Dat sommigen hun plan A in vraag zouden stellen, of zouden inzien dat A niet meer hetgeen was dat hen nog gelukkig maakte. De mails die ik kreeg van mensen die me lieten weten dat ze met hun leven aan de slag gingen, hebben me tot tranen toe bewogen. Had mijn boek dit gedaan? Had ik mensen terug laten genieten van kleine dingen? Had ik mensen zichzelf terug laten liefhebben? Had ik mensen voor zichzelf laten kiezen? Dat had ik echt nooit durven dromen. En als ik dan op één ding durf fier te zijn, dan is het wel daar op. Dat ik met mijn boek iets betekend heb. Voor enkelen onder jullie. 

Misschien ook voor jou? Misschien heb jij ook iets aan ‘Life on sneakers’ gehad? Misschien heeft het voor jou ook een plan B in gang gezet, wat dat plan B voor jou ook mocht of mag zijn?

Wil je het mij laten weten?

In een kort filmpje? Waarin je me vertelt wat het boek voor je betekende, wat het voor je in gang gezet heeft, en wat het ‘plan B’ voor je is? Waar sta je nu? Of waar ben je mee bezig? Post een filmpje op je tijdlijn op Facebook of Instagram en tag @rue_no of @evirenaux, en gebruik de hashtag #gelukkigsteversievanjezelf (zodat ik je kan terugvinden!!).

Ik selecteer de vijf mooiste verhalen, die krijgen een gesigneerd plan B-boek en die mogen bovendien met mij een koffie drinken! 

Ik ben MEER dan benieuwd naar al die gelukkige versies van jullie zelf!

Liefs,

E V I

PS. Wil jij graag ‘plan B’ in pre-order bestellen (met een persoonlijk boodschapje in?): dat kan hier!

Related Posts

Comments (5)

 1. Evelien Van Renterghem
  mrt 19, 2017

  Dag Evi, wat een toeval… Ik heb net een blogbericht geschreven waarin ik vertel hoe jouw verhaal mij geïnspireerd heeft om te beginnen bloggen. Het afgelopen jaar heb ik ontdekt hoe mooi het leven kan zijn als je je passie volgt. Het heeft mijn leven zoveel rijker gemaakt. Bedankt om mij met jouw verhaal dat extra duwtje te geven om de sprong te wagen. Mocht je het bericht eens willen lezen, je vindt het hier: https://goodfoodgoodpeoplegoodtimes.com/2017/03/19/hiep-hiep-hoera. Ik kijk al uit naar je tweede boek. Dat ga ik nu meteen bestellen 🙂 Groetjes, Evelien

 2. Liese
  mrt 20, 2017

  fijn, hopelijk posten veel mensen een video!! proficiat met je nieuwe boek!

 3. anna berg
  apr 9, 2017

  Net begonnen in Life on Sneakers en ik kleef eraan vast. Twee en een half jaar geleden crashte ik. Na 30 jaar onderwijs, met vijf zonen en een echtgenoot rondom mij. Ik was ziek en nam nadien loopbaanonderbreking. Ben nog altijd thuis en misschien op zoek naar iets nieuws.

 4. Veerle D'Huyvetter
  apr 23, 2017

  Ik ben nav mijn burn-out een blog gestart .www.eenkijkjeinmijnlevendot.wordpress.com .Tegelijkertijd met mijn burn-out, hield het wereldDANSfestivalEDEGEM,waarin ik actief was , op te bestaan. Dat had mij jaren heel veel voldoening gegeven.

  Contacten met vreemde culturen waren belangrijk voor mij. Na het lezen van jouw boek heb ik het besluit genomen om me terug te engageren in een vereniging die vreemde culturen samen brengt. Mijn zoektocht begint vandaag!

  Veel liefs

  Veerle

 5. Katrien
  mei 20, 2017

  Dankjewel,

  Inspirerend – prachtig geschreven,

  TOP

  Sprakeloos

Leave a Comment

Your email address will not be published.